ORGANISATIE

Het 18e lustrumbestuur is verantwoordelijk voor het lustrum en alles wat daarbij komt kijken. Denk hier bij aan het organiseren van de activiteiten, aansturen van de sub-commissies, aangaan van partnerships, en het promoten van de verschillende activiteiten. 1.5 jaar lang zetten wij ons volledig in om het lustrum zo mooi mogelijk te maken. Indien u met een van ons persoonlijk in contact wil komen, kan dat via onderstaande gegevens. Klik op iemands naam om die persoon te mailen.

Tijmen van Kempen     –     Praeses     –     06-81925700

Iris Kloosterman     –     Quaestor     –     06-29817789

Coen Sonneveld     –     Commissaris Acquisitie     –     06-20917063

Rene Wijnen     –     Commissaris Acquisitie     –     06-12284583

Niels de Jong     –     Commissaris Evenementen     –     06-51722942

Annabelle Romijn     –     Commissaris Marketing     –     06-30283008

COMITÉ VAN AANBEVELING

Het Comité van Aanbeveling bestaat uit prominente Nederlanders uit de wereld van politiek, cultuur, onderwijs en het bedrijfsleven. Door zitting te nemen in het Comité van Aanbeveling steunen zij het T.S.C. St. Olof en spreken zij het vertrouwen uit in de organisatie van het XVIIIe Lustrum.

Herman Wijffels

Herman Wijffels is onder andere oud-voorzitter van de SER en oud-voorzitter van de hoofddirectie van de Rabobank. Op dit moment is hij Hoogleraar aan de Universiteit Utrecht.

Emile Aarts

Prof. dr. Emile Aarts is rector magnificus van Tilburg University. Zodoende is hij verantwoordelijk voor het onderwijsbeleid van de Universiteit.

Peter Noordanus

Mr. Peter Noordanus is Burgemeester van Tilburg.

Koen Becking

Dr. Koen Becking is bestuursvoorzitter van Tilburg University, wat hem verantwoordelijk maakt voor onder andere de strategie en het beleid van de Universiteit.

Wim van de Donk

Prof. dr. Wim van de Donk is Commissaris van de Koning van de gemeente Noord-Brabant. Daarvoor was hij voorzitter van de WRR en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg.

Ernst Hirsch Ballin

Prof. dr. Ernst Hrisch Ballin was onder andere lid van de Eerste en Tweede kamer, Minister van Justitie en lid van de Raad van State. Hij is de eerste Universiteitshoogleraar van Tilburg University. Ook is hij lid van de WRR.