Voor slechts 59 euro bent u dit lustrum aanwezig op de oudledendag, die 15 juli zal plaatsvinden. Deze wordt groots aangepakt, op een externe locatie.

De dag begint om 16:00 uur met een wijnproeverij, waarbij genoeg gelegenheid zal zijn om bij te praten over uw studententijd en de jaren daarna. Na een diner en een act die avond, zal er een feest plaatsvinden. Ook de huidige leden zullen die avond nog dorst hebben; genoeg zullen er een biertje komen doen.

Dit jaar bieden we ook gepersonaliseerde dagen aan. Mocht u interesse hebben in een op maat gemaakt programma voor u en uw dispuut-, jaar-, commissiegenoten of uw mede censoren of senatoren, dan kunt u dat hieronder aangeven. We zullen u dan contacteren voor uw wensen en daar een mooi voorstel mee maken.

Denk bijvoorbeeld aan een whiskyproeverij op een fraaie locatie, een limo die u daarna naar de oudledendag brengt en een hotel naderhand zodat u niet naar huis hoeft te rijden.

Als u ergens vragen over heeft, kunt u mailen naar Paul Bruineman, via oudleden@oloflustrum.nl.

Vriend van het Lustrum

Dit lustrum wordt grootser dan ooit. Daarom vragen wij oudleden om Vriend van het Lustrum te worden. Dit houdt in dat financieel een steentje bijdraagt aan de organisatie voor het bedrag van 90 euro. Als dank vereeuwigen wij u in de almanak, op de website en op een banner op locatie. Ook krijgt u, indien u dat wilt, een lustrumdas thuisgestuurd.

Mocht u liever via iDeal dan via automatische incasso willen doneren, klik dan hier.


Ja
Nee
Nog niet, maar ik wil het wel worden


Ja, neem hiervoor contact met me op
Nee bedankt

Ik wil ook voor hen betalen


Ja!
Nee

Ik ga akkoord met de prijs van €59 per persoon.