LUSTRUMTERREIN: LEDEBOERSTRAAT 5

2017 zal in het teken staan van het 18e lustrum van het T.S.C. St. Olof. Als vereniging staat het T.S.C. St. Olof bekend als meest traditionele en actieve vereniging te Tilburg. Commissies en organen waarin je jezelf kan ontplooien staan bij ons centraal om het studentenleven nog interessanter te maken. Het jaar waarin we zullen genieten in overvloed van al het moois dat Olof te bieden heeft. Alles zal dit jaar groter aangepakt worden dan ooit tevoren.

Ons thema Overvloed staat centraal in het studentenleven; alles kan, alles mag en alles gebeurt ook echt; in overvloed. De standaard dagen als student zijn volgepland met colleges, lunchafspraken, vergaderingen en borrels. De connecties worden gelegd en CV’s opgebouwd, terwijl voor rust maar weinig tijd is; je moet immers nu pieken tijdens de mooiste tijd van je leven. Maar ook wordt er volop van genoten natuurlijk en dat is precies wat wij gaan doen tijdens de twee lustrumweken! Verstand op nul en genieten in overvloed!

Op deze website staat alle informatie over de viering van ons 18e lustrum, zoals de sponsoren, het programma en samenwerkings- en contactmogelijkheden. Ook zullen hier in de loop van het lustrumjaar foto’s en after movies van activiteiten te vinden zijn.

Word nu vriend van het lustrum!