Pakketten

Het is zo ver! Eindelijk krijg je de kans je pakket voor een onvergetelijke zomer te bemachtigen.

De ‘koningen’ die een Wipeout Willy pakket kopen, zullen het lustrum in Overvloed kunnen vieren met illustere zaken, als hun eigen area,
 exclusieve munten, lustrum champoepel, leipe gadgets, en veel meer.

Kaartjes voor activiteiten kunnen niet apart gekocht worden, m.u.v. lustrumgala-kaartjes.
 In ieder pakket zitten kaartjes voor 1 persoon, kaartjes voor eventuele externen (familie voor de familiedag, VVVtjes voor de poepchiquedag) kunnen later bijgekocht worden. Bij de buitendag en het gala zit onbeperkt drank, bij de overige activiteiten kunnen de muntjes uitgegeven worden.
 De bedragen worden de 26e van iedere desbetreffende maand automatisch afgeschreven.


Hieronder nogmaals de pakketten en de maandelijkse bedragen.
Wipeout Willy – €555,-
Met dit pakket ben je helemaal het mannetje. Je maakt alles mee, en hoeft later niet te balen omdat je ergens niet bij geweest bent. Naast de activiteiten waar je geen kaartje voor nodig hebt, kan je naar het gala, de buitendag, de poepchique dag (VVVtjes-dag), de mystery day, de familiedag, de passe-partoutdag, de rustdag, de open feesten I en II. Ook krijg je fraaie gadgets en 150 munten.  5 termijnen: €111,- per maand. 4 termijnen: €138,75 per maand. 3 termijnen: €185,- per maand. 2 termijnen: €277,50 per maand. Of, als je het in een keer wil betalen: €555,-.
Titanic Trump – €435,-
Zink laag met dit net-niet pakket. Heb jij simpelweg de knaken of tijd niet om twee weken volledig de Corpslegende uit te hangen, dan is Trump jouw zuipmaat deze zomer. Naast de activiteiten waar je geen kaartje voor nodig hebt, kan je naar het gala, de buitendag, de poepchique dag (VVVtjes-dag), de mystery day, de familiedag en de open feesten I en II. Ook krijg je prima gadgets en 100 munten. 5 termijnen: €87,- per maand. 4 termijnen: €108,75 per maand. 3 termijnen: €145,- per maand. 2 termijnen: €217,50 per maand. Of, als je het in een keer wil betalen: €435,-.
Participation Putin – €262,50

Het pakket voor alle stagiairs en mensen die de helft van de dagen met papa en mama op de camping in Frankrijk moeten doorbrengen. We weten zeker dat je er spijt van gaat krijgen, maar ach, beter dan niets. Kan jou dat lustrum eigenlijk gestolen worden, maar moet je van je dispuut of, waarschijnlijk, vriendenclub, dan is dit het pakket voor jou. Met dit pakket kan je naar de buitendag, het gala en de open feesten. Ook krijg je 50 munten en een paar gadgets.
5 termijnen: €52,50 per maand. 4 termijnen: €65,63 per maand. 3 termijnen: €87,50,- per maand. 2 termijnen: €131,25 per maand. Of, als je het in een keer wil betalen: €262,50.

Kopen!

Hierbij machtig ik 'T.S.C. St. Olof' het verschuldigde bedrag van mijn rekening te incasseren.