PROGRAMMA

In het lustrumjaar zullen verschillende activiteiten plaatsvinden ter ere van ons 90-jarige bestaan. Houd vrij van 8 tot en met 23 juli, want tijdens twee weken zullen wij uitpakken met allemaal verschillende soorten activiteiten.

8 juli – BCV (vanaf 21:00)

Het lustrum wordt traditiegetrouw officieel geopend tijdens een Buitengewone Corps Vergadering.

9 juli – Heilige Mis & Frühshoppen (vanaf 13:00)

Na de officiële opening tijdens de BCV is het tijd om stil te staan bij 90 jaar Olof. Dit doen wij traditioneel tijdens een Heilige Mis. Hierna is er de gelegenheid om samen het glas te heffen tijdens het Frühshoppen.

10 juli – Rijjool (12:00 – 16:00)

Naar mooie traditie rijdt Olof elk lustrum met mooie en originele voertuigen door de binnenstad van Tilburg. Een bijzondere mogelijkheid voor de bewoners van Tilburg om kennis te maken met het lustrum.

11 juli – Almanakuitreiking en Openingsfeest (21:00 – 4:00)

Dinsdag wordt de Tilburgse Studenten Almanak uitgereikt waarin het afgelopen verenigingsjaar wordt samengevat. Dit vindt plaats tijdens de feestelijke opening van het lustrum.

12 juli – Passe Partout-dag (vanaf 15:00)

Voor de leden die het complete pakket hebben afgenomen, wordt deze dag een speciale activiteit georganiseerd.

13 juli – Open Feest (21:00 – 4:00)

Tijdens een grandioos feest zullen we ook met de rest van studerend Nederland ons Lustrum gaan vieren. Iedereen is dan welkom om het glas te heffen op 90 jaar Olof.

14 juli – Stadsdag (vanaf 12:00)

De Stadsdag wordt een dag vóór de inwoners van Tilburg. Op deze dag worden verschillende activiteiten georganiseerd in de binnenstad van Tilburg, waaraan iedereen kan deelnemen. Dit is een mooie mogelijkheid om de inwoners van Tilburg eens te betrekken bij onze vereniging en ons lustrum.

15 juli – Oudledendag (vanaf 16:00)

Op deze dag zullen oud-leden vanuit het hele land naar Tilburg komen. Tijd om de oude studievrienden weer te zien en om te vieren dat honderden studenten bij Olof nog steeds de mooiste tijd van hun leven hebben.

16 juli – Familiedag (vanaf 14:00)

Op de Familiedag worden alle ouders, broertjes en zusjes uitgenodigd om Olof en haar leden beter te leren kennen.

17 juli – Poepchique Vriendjes van Vroeger dag (vanaf 15:00)

Het jurkje of de jacquet kan uit de kast getrokken worden voor een klassieke dag die in het teken zal staan van luxe.

18 juli – Open Feest AHC editie (21:00 – 4:00)

Onze zusjes van het Aller Heiligen Convent kunnen ook meegenieten van het lustrum en ’s avonds zijn ze dan ook van harte welkom om dit met ons te vieren.

19 juli – Rustdag (15:00 – 22:00)

Op de Rustdag zal iedereen de kans krijgen om even te ontspannen en zich op te laden voor de laatste activiteiten.

20 juli – Mystery day (vanaf 10:00)

Eén grote verrassing.

21 juli – Buitendag (verrassing!)

Het lustrum zal zich begeven naar een plek buiten de ringbanen. Deze dag belooft een van de hoogtepunten van het lustrum te worden.

22 juli – Gala (16:00 – 3:00)

Tijdens deze feestelijke afsluiting van het lustrum zullen de leden nog eenmaal het glas heffen op het negentigjarig bestaan van Olof.

23 juli – Thé Dansant (vanaf 16:00)

Tijd om alle verhalen nog eens op te halen van de afgelopen twee weken. Met een paar speciaal bier wordt het een waardige afsluiting van het lustrum.