In 2017 heeft het T.S.C. St. Olof haar negentigjarig bestaan groots gevierd.

Voor deze twee weken durende lustrumviering hebben we een eigen lustrumterrein gebouwd aan de Ledeboerstraat in Tilburg. Hier hebben de ruim 550 leden, samen met de inwoners van Tilburg, studenten uit andere steden, vrienden van vroeger en familie het glas geheven op het feit dat Olof al negentig jaar een thuis biedt voor een ieder die wat wil maken van zijn of haar studententijd in Tilburg. Voor een mooie sfeerimpressie, bekijk vooral de after movie hieronder!

Als vereniging staat het T.S.C. St. Olof bekend als meest traditionele en actieve vereniging te Tilburg. Commissies en organen waarin je jezelf kan ontplooien staan bij ons centraal om het studentenleven nog interessanter te maken. 2017 was het jaar waarin we hebben genoten in overvloed van al het moois dat Olof te bieden heeft.

Ons thema Overvloed staat centraal in het studentenleven; alles kan, alles mag en alles gebeurt ook echt; in overvloed. De standaard dagen als student zijn volgepland met colleges, lunchafspraken, vergaderingen en borrels. De connecties worden gelegd en carrières opgebouwd, terwijl voor rust maar weinig tijd is; je moet immers nu pieken tijdens de mooiste tijd van je leven.

Maar ook wordt er volop van genoten natuurlijk en dat is precies wat wij gaan doen tijdens de twee lustrumweken! Verstand op nul en genieten in overvloed!

Voor meer informatie over de viering van ons 18e lustrum kunt u ook terecht op onze Facebookpagina.